Missiomme

Palvelu

Rakennamme tuotteistamme kokonaisuutta parhaiten palvelevan ratkaisun.

Osaaminen

Vuosikymmenien kokemus lämmön talteenotossa, savukaasujen puhdistuksessa ja lauhteenkäsittelyssä.

Teknologia

Tarjoamme patentoitua huipputeknologiaa valmiissa paketissa.

Hukkalämpöjen hyödyntäminen on suurta viisautta

Savukaasu, höyry tai hönkä. Kaikissa on energiaa, joka on karkaamassa taivaalle. Teknologiamme avulla voit muuttaa piipusta kohoavan pilven takasin hyödynnettäväksi energiaksi. Caligo savukaasupesuri on lämmön talteenottolaitteisto, joka puhdistaa kaasun ja puristaa siinä olevan energian takaisin hyödynnettävään muotoon. Savukaasupesuri-järjestelmissämme yhdistyvät termodynamiikan ja virtaustekniikan teoriat sekä mittava kokemus energia- ja prosessiteollisuuden käytännön haasteista.

Toimittamamme ratkaisut sisältävät aina konsultatiivisen selvitysprosessin, jonka aikana etsimme tuotteistamme prosessiisi parhaiten soveltuvan ratkaisukokonaisuuden. Autamme sinua parantamaan energiatehokkuuttasi merkittävästi, savukaasujen puhdistusta unohtamatta.

Valmis kokonaisuus

Kaikki Caligo-savukaasupesurit toimitetaan valmiina toiminnallisina kokonaisuuksina, jotka on testattu ja koekäytetty jo osana valmistusprosessia. Kilpailijoista poiketen Caligon järjestelmät valmistetaan mahdollisimman pitkälle valmiiksi tuotteeksi. Tällä eliminoidaan kalliit kenttäprojektit, sekä säästetään rutkasti aikaa asennuksessa.

Asennuspaikalla valmis järjestelmä ainoastaan kytketään muuhun laitokseen, jonka jälkeen se on toimintavalmis.

Palvelun YouTube toiminta edellyttää yksityisyysasetuksien muuttamista.
Hyväksyn

Caligo-savukaasupesurin paketointi ja kuljetus.

Caligo-savukaasupesurin asennus.

Lisäksi pesurijärjestelmämme ovat varustettuja itsenäisellä automaatiojärjestelmällä, joka huolehtii pesurin optimaalisesta toiminnasta ja sovittaa sen toiminta-asteen muun laitoksen toiminta-asteen mukaiseksi.

Käytämme patentoimaamme teknologiaa lauhteen puhdistuksessa. Teknologiamme ansiosta savukaasupesurin fyysinen koko on alle puolet perinteisten pesureiden koosta. Tämä tuo selvää säästöä lämpölaitosten rakennushankkeisiin infrastruktuurin osalta. Käytämme prosessissa syntyvää lauhdetta savukaasujen pesuun, jolloin erilliselle raakaveden käytölle ei ole tarvetta.

Lauhde voidaan johtaa puhdistusprosessimme jälkeen viemäriverkostoon ilman lisäpuhdistusta.

Kaikki savukaasupesurimme ovat täysin itsenäisiä yksiköitä, jotka eivät aiheuta muun laitoksen toimintaan muutoksia, luotettavuusongelmia tai hyötysuhteen alenemista. Tuotefilosofiamme mukaisesti otamme selkeästi kokonaisvastuun pesurikokonaisuuksiemme toiminnasta ja luotettavuudesta.

Palvelun YouTube toiminta edellyttää yksityisyysasetuksien muuttamista.
Hyväksyn

Caligo-savukaasupesurin/lauhduttimen toimitus: Nosto ajoneuvonosturilla asennusta varten.

Lämpöpumppukytkentä

Caligo-savukaasupesuri on mahdollista saada uudenlaisella tekniikalla, jolloin lämmön talteenotolla saavutettava vuosittainen polttoaineen säästö on jopa yli 30 %.

Lämmön talteenottokyky perustuu patentoimaamme lämpöpumppukytkentään, joka nostaa lämmön talteenoton täysin uudelle tasolle. Lämpöpumppukytkentä varmistaa maksimaalisen lämmön talteenoton myös silloin, kun kaukolämmön paluulämpötilat nousevat korkeiksi ja perinteisen savukaasupesurin lämmön talteenotto romahtaa.

Katso eri savukaasupesureista tarkemmin ratkaisumme-välilehdeltä.

Ekonomia

Liiketaloudellisesti pesurilla on merkittävä rooli lämmön tuottajien ja teollisuuden energiatehokkuuden parantajana.

Pesuri-investoinnin jälkeen energiasäästöä syntyy tasaisesti korkealla tasolla koko lämmityskauden ajan riippumatta siitä, mitkä ulkoiset olosuhteet laitoksella ovat.