Categories: Ajankohtaista

Jaa kirjoitus:

Categories: Ajankohtaista

Jaa kirjoitus:

Olemme solmineet promootio-yhteistyösopimuksen purjehtia Tapio Lehtisen kanssa 20.5.2021.

Tapio on yksi maamme kokeneimmista avomeripurjehtijoistamme ja osallistui mm. Golden Globe yksinpurjehdukseen maailman ympäri vuonna 2018.

Nyt tavoitteena on kaksi maailmanympäripurjehdusta seuraavan neljän vuoden aikana. Ensimmäinen niistä purjehditaan 36-jalkaisella s/y Asteria-veneellä. Kisan startti on Ranskan rannikolta syksyllä 2022. Toinen haaste on kisa täydellä miehistöllä ja suuremmalla aluksella (55-jalkainen Swan s/y Galiana) vuonna 2024.

Molemmissa kisoissa Caligo on yhtiönä mukana kannustamassa Tapion tiimiä ja esittelemässä asiakkaillemme purjehduksen kiehtovaa maailmaa. Pääteemat ovat ympäristönsuojelu ja nuoret.

Viemme asiakkaitamme purjehduksille s/y Galianalla täällä Suomen rannikolla keväästä syksyyn ja osa purjehduksista tapahtuu mahdollisesti myös Ranskassa. Emme tule aina valitsemaan helpoimpia kesäkelejä, vaan haluamme antaa elämyksiä todellisesta purjehduksesta keskellä möyryävää Itämerta.

Antoisia purjehdushetkiä odotellen!

Caligo-tiimi ja Tapio Lehtinen

TAPIO LEHTINEN

Industrial engineer, a former commodore of the HSS, and one of the most prominent Finnish single-handed sailors.

Participated in the 2018 Golden Globe Race and sailed solo, without stops, around the world in 322 days.

Sailing actively since 1965, began with optimists, moved to other dinghy classes, and finally to keel boats and offshore racing.

Participated e.g. in the Whitbread Round The World Race, Round Britain and Ireland Yacht Race, Single-Handed Trans- Atlantic Race, and the Newport Bermuda Race.

Born 9 January 1958, Father & Grandfather